Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować proste wegańskie ciasto którego przygotowanie nie obciąży zbytnio domowego budżetu a przy okazji nie zawiera dodatkowego cukru. Przygotowanie składników zajmie wam tylko kilka minut. Warto wypróbować ten przepis :)
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 18
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 17
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 18
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 17
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
Banany rozgniatamy widelcem. Dodajemy olej i aromat waniliowy, dokładnie mieszamy. W osobnej misce łączymy mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Suche składniki mieszamy z masą bananową. Ciasto wylewamy do podłużnej foremki wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 40 minut w 180 stopniach przez około 40 minut. Kroimy po dokładnym wystudzeniu. Smacznego!