Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Jedna galaretke rozpucic we wrzatku. wstawic razem z naczyniem do zimnej wody aby szybko wystygła - mieszac aby nie dopuscic do stezenia galaretki!!! 1 śnieżkę połaczyć z mlekiem , ubic piane. ostudzona galaretke wlac do sniezki, dokladnie wymieszac. wylac na tortownice, wstawic do lodowki. zrobic to samo z resztą galaretek. zanim wylejemy na tortownice kolejna warstwe sprawdzmy czy poprzednia jest wystarczajaco twarda aby sie nie wymieszaly. na ostatnia warstwe ułożyć pokrojonego banana i posypac kawa lub czekolada :) pycha!!!