Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Niebiańskie cappuccino z masą budyniową"
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 28
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 31
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 41
Mięciutkie, puszyste oponki. Na drugi dzień zostało mi kilka i są nieco tward...
Odsłon: 21481
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 51
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 28
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 31
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 41
Mięciutkie, puszyste oponki. Na drugi dzień zostało mi kilka i są nieco tward...
Odsłon: 21481
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 51
Składniki
Biszkopt: białka ubij z cukrami, dodaj żółtka, wymieszaj. Dodaj sypie , wymieszaj. Wylej na blachę, piecz 25 min w 180°C.
Masa budyniowa: budynie ugo tuj wg przepisu. Ostudź. Masło utrzyj, dodając budyń. Rozsmaruj na ostudzonym cieście.
Masa kawowa: cappuccino połącz z gorącym mlekiem. Wymieszaj z ubitą śmietaną i rozpuszczoną żelatyną. Wylej na ciasto.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Zaręba z Cieciorek.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie