Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 29
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 26
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 29
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 26
Składniki
Zmiksuj cukier i jajka. Stale ubijając, dolej powoli olej, roztopione masło oraz mleko. Dodaj mak, mąkę, proszek i posiekane orzechy. Napełnij ciastem formę. Piecz 45 minut w 160°C.
Poczekaj, aż wystygnie. Cukier puder utrzyj z gorącą wodą i sokiem z cytryny, aż powstanie błyszcząca polewa. Polej nią keks i udekoruj kwiatuszkami.
Czas przygotowania: 60 minut. Poziom: średni.Źródło: TV14