Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 36
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 36
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 34
Składniki
wszystkie składniki wymieszać i zagnieść ciasto, rozgrzać patelnię do orzeszków i nakładać ciasto w otworki po okolo 1/2 łyżeczki piec z obu stron około 5 minut.
Krem: cukier puder, żółtko i masło zmiksować, mleko w proszku rozrobić odrobiną wrzątku na "gęstą śmietankę", wystudzić i dodać stopniowo do zmiksowanej masy, natępnie dodać zapach i sok z cytryny