Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super deser lub słodkie co nie co do kawy lub herbaty.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Składniki
Biszkopty ułożyć w okrągłej formie o średnicy 24 cm. Galaretki rozpuścić w 3 szklankach gorącej gotowanej wody, pozostawić do zakrzepnięcia. Krzepnącą galaretkę wymieszać z jabłkami z pigwą oraz serkami homogenizowanymi i wyłożyć na biszkopty.
Pestki granata wyłuskać, posypać po wierzchu. Schłodzić w lodówce około 2 godzin.