Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Owsiane ciasteczka"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8129
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 179
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 399
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8129
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 179
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 399
Składniki
Do miski wbij jajka. Roztrzep je widelcem. Obrane jabłka zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Dodaj do miski z roztrzepanymi jajkami. Wymieszaj. Wsyp płatki owsiane i cynamon. Wlej olej oraz miód. Mieszaj, aby się połączyły. Zostaw pod przykryciem na 20 minut.
Na wyłożoną papierem do pieczenia blachę nakładaj dużą łyżką porcje ciasta. Formuj płaskie ciasteczka i piecz w temperaturze 180°C przez 15 minut.
<strong>Pani Marzenna Przeorska mieszka w Warszawie</strong>Źródło: Dobry Tydzień