Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez cukru, jajek, mąki czy mleka! Idealna przekąska.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 284
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 165
Naleśniki gryczane z warzywami to ciekawe i aromatyczne danie kuchni wegański...
Odsłon: 1031
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 284
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 165
Naleśniki gryczane z warzywami to ciekawe i aromatyczne danie kuchni wegański...
Odsłon: 1031
Składniki
Suche składniki wsypujemy do miski. Żurawina jeśli jest duża warto ją przekroić na pól. Miód rozpuszczany i tak jak wodę, olej i sok z cytryny wlewany do miski z ziarnami. Wszystko dokładnie mieszamy. Odczekujemy ok.10 minut i formujemy ciastka i układamy na blaszce, wyłożonej papierem do pieczenia. Ciastka pieczemy w 180*C przez ok 30minut.