Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i lekkie ciasto. Znakomicie nadaje się na deser.
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 97
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13967
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 40
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 28
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 130
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 195
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 97
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13967
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 40
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 28
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 130
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 195
Składniki
Galaretki agrestowe rozpuścić w 3 szkl gorącej wody, tak samo zrób z galaretkami wiśniowymi. Ostudzić, wstawić do lodówki. Mleko skondersowane rozlać do dwóch naczyń, ubić mikserem aż do uzyskania puszystej piany.
Jedną część mleka połączyć z galaretką czerwoną, a drugą część z zieloną. Biszkopty wyłożyć na blachę, wylać część czeroną, a następnie zieloną. Można ułożyć owoce. A na koniec zalać to galaretką pomarańczową.