Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie łatwe do przygotowania, ale bardzo smaczne ciasteczka. Ciasteczka są po prostu świetne bez większego wysiłku. Chrupiące i delikatne, wszyscy to pokochają.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 112
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Masło zetrzeć z cukrem, dodać skrobię, mleko. Następnie proszek do pieczenia i stopniowo dodawaj mąkę. Zagnieść miękkie, elastyczne ciasto. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Podziel ciasto na 4 części i uformuj ciasteczka. Piec w piekarniku rozgrzanym do 180 ° C - 25-30 minut. Smacznego