Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 121
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 266
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2913
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 86
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 172
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 132
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 121
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 266
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2913
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 86
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 172
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 132
Składniki
Podgrzej miód z cukrem i przyprawami. Ostudź. Przesiej mąkę z proszkiem do pieczenia i kakao, dodaj miód z przyprawami, masło i jajko. Wyrób ciasto, uformuj kulę i odstaw na 30 minut do lodówki.
Ciasto rozwałkuj na grubość ok. 1/2 centymetra i wykrawaj foremkami pierniczki. Piecz 15 minut w temperaturze 180 stopni. Gdy ostygną, udekoruj lukrem.Źródło: Show