Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dużo ich wychodzi, mi wyszło chyba z 7 blach, z tym że jeszcze robiłam z tego ciasta pierniczki alpejskie
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 117
Polecam.
Odsłon: 199
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 117
Polecam.
Odsłon: 199
Składniki
wykonanie jak przy piernikach alpejskich / pączusiach / robiłam z tego ciasta trzy rodzaje pierniczków, tzn. nadziewane , zwykłe , lukrowane , jak kto lubi, ,,,