Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1132
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 619
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 172
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 309
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1132
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 619
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 172
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 309
Składniki
w garnku topimy margarynę, miód i cukier mieszamy aż sie wszystko połączy w jedną masę . wystudzimy Na stolnice wsypujemy : mąkę, proszek, przyprawa do piernika i jajko połączyć z masa miodową ZAGNIEŚĆ NA JEDNOLITĄ MASĘ pozostawić na ok. 30minut - 1godziny
Rozwałkować ciasto na grubość około 0,5 cm i wycinać foremkami różne wzory piec okolo 15 minut SMACZNEGO !