Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ten piernik zawsze się udaje i jest smaczny
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 65
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 65
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
margarynę z cukrem i żółtkami utrzeć dodać roztopiony miód stopniowo ucierając , następnie przyprawę do piernika dodać mąkę , śmietanę i razem powoli wymieszać / partiami/ sodę rozpuścić w 3 łyżeczkach wody i wlać , dodać kakao ubita piane dodać lekko wymieszać i piec w średnio gorącym piekarniku