Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny latwy w zrobieniu piernik ZAWSZE SIE UDAJE PRZEPIS ZACZERPNIETY Z GAZETY OLIVIA
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 67
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 67
Składniki
zagotowac w garnku maslo, cukier, wode, miod, kakao, cukier waniliowy,przyprawe do piernikow i dzem PRZESTUDZIC
stopniowo odawac make z proszkiem i jajka miksowac do uzyskania gladkiej masy JA DO MASY DODAJE ORZECHY POSIEKANE I RODZYNKI
piec 45min w temperaturze 190stopni
powystudzeniu mozna ozdobic polewa czekoladowa