Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są naprawdę proste i szybkie w przygotowaniu. Można robić nadzienie słodkie lub słone. Z podanych składników wyszło mi 20 rogalików.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
W misce ugniatamy na ciasto mąkę, margarynę i piwo. Margarynę najlepiej posiekać na kawałki - lepiej się połączy z mąką.
Na stolnicy rozsypujemy trochę mąki i rozwałkowujemy ciasto na cienki placek. Wykrawamy małe kawałki, które będziemy nadziewać i je zawijamy.
Pieczemy w piekarniku ok 30 minut w temp 200 stopni.