Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Biszkopt przekroić na połowę.Z jednej połowy wykrawać literatką krążki.
Odlewamy pół szklanki mleka, dodajemy żółtka i mąki,resztę mleka gotujemy z cukrem i cukrem waniliowym.Gotujemy budyń.Zimny budyń utrzeć z margaryną do masy można dodać pokrojone orzechy i rodzynki,migdały. Gotową masę wyłożyć na połowę placka.
Na masę dać ciasto z dziurkami, do dziurek dać kolorową tężejącą galaretkę.Na galaretkę układać wykrawane krążki z ciasta,to polać polewą.