Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszny szybkie w wykonaniu,mój syn je uwielbia pychotka
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1780
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 54
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1780
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 54
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Składniki
wszystkie składniki utrzeć ręcznie lub mikserem ,na koniec dodać dodać proszek do pieczenia i starte jabłka ,piec na dużej prostokątnej blaszce wyłożonej papierem w 180 stopniach około 45-50 minut
po ostudzeniu można posypać cukrem pudrem lub roztopioną czekolada życzę smacznego