Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na niedzielny deser.
Polecam.
Odsłon: 68
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 29
Szybkie i łatwe ciasto z mikrofali idealne kiedy masz ochotę na coś słodkiego.
Odsłon: 61679
Polecam.
Odsłon: 74
Polecam.
Odsłon: 68
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 29
Szybkie i łatwe ciasto z mikrofali idealne kiedy masz ochotę na coś słodkiego.
Odsłon: 61679
Polecam.
Odsłon: 74
Składniki
Białka oddzielić od żółtek, ubić z 8 łyżkami cukru. Dodać żółtka, mąkę i proszek do pieczenia. WYMIESZAĆ.
Wyłożyć na blachę (25X40) wysmarowaną tłuszczem i posypaną bułką tartą. Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni około 20 minut.
Budyń ugotować według przepisu na opakowaniu. Lekko wystudzić i miksować z margaryną i pozostałym cukrem, aż powstanie kremowa konsystencja.
Masę wyłożyć na upieczony placek, na wierzchu poukładać truskawki i polać ściętą galaretką.