Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwyczajne ciasto do kawy. Łatwe i szybkie w przygotowaniu.
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 256
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 49
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 48
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5362
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 256
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 49
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 48
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5362
Składniki
Przesiana mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Połączyć z kakao, mlekiem, olejem, cukrem, ekstraktem waniliowym i jajkami. Przelać do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Wymiary foremki 25x25 cm. Na wierzch poukładać pokrojone truskawki. Piec w nagranym piekarniku do 180 stopni C przez 40- 45 minut. Sprawdzić patyczkiem czy ciasto się upiekło. Po wystudzeniu polać polewą. Składniki polewy najpierw oczywiście rozpuścić i wymieszać.