Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czereśnie w końcu można zakupić w przyzwoitej cenie. Trzeba to wykorzystać najlepiej przygotowując prosty deser. Ciasto z czereśniami to świetna przekąska po rodzinnym obiedzie. Ciasto na pewno będzie smakować Twoim bliskim i mało kto uwierzy, że to wypiek, w którym nie ma jajek.
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5553
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5553
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Składniki
Umyte i osuszone czereśnie przekrawamy na pół i usuwamy pestki.
Mąkę mieszamy z erytrytolem i proszkiem do pieczenia. W oddzielnym naczyniu mieszamy mleko, olej i aromat cytrynowy.
Masę wylewamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, na wierzchu układamy połówki czereśni. Ciasto pieczemy na środkowym poziomie piekarnika przez 45-50 minut w 180 stopniach bez termoobiegu. Smacznego!