Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasto bez użycia miksera z mrożonymi śliwkami zapraszana przepis
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 588
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 137
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 146
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 107
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 588
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 137
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 146
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 107
Składniki
Wszystkie sypkie składniki umieszczam w misce mieszam w drugiej misce umieszczam jajka z cukrem i olejem mieszam i wlewam do miski z sypkimi składnikami dokładnie mieszam łyżką .Ciasto wykladam do blachy wyłożonej papierem do pieczenia równam .
Na ciasto wykladam mrożone śliwki ale możecie użyć innych owoców mrożonych lub świeżych .Ciasto piekłam w nagrzanym piekarniku na środkowej półce bez termo obiegu w 200 stopniach ok 35 minut .
Po upieczeniu ciasto posypuje cukrem pudrem i czekam aż ostygnie smacznego ,po dokładne wykonanie zapraszam na film .