Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Prosty przepis na jabłecznik"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 370
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 106
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 80
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 370
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 106
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 80
Składniki
Jabłka obierz, oczyść, pokrój w niedużą kostkę. Margarynę stop, ostudź. Białka ubij z cukrem. Dodaj żółtka, połącz.
Wsyp przesiane mąki i proszek, wlej margarynę, wymieszaj. Blachę natłuść, wlej 3/4 ciasta. Ułóż jabłka.
Budynie ugotuj na mleku. Wylej na jabłka, przykryj re sztą ciasta. Piecz ok. 60 min w 180°C.
<strong>czas przygotowania90 min ilość porcji16 cena za porcję1,30 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie