Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To ciasto to jest mercedesem wśród ciast. Polecam, ponieważ jego smak jest niepowtarzany.
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 971
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 971
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Składniki
Buraki gotujemy w wodzie bez soli do miękkości, studzimy, obieramy i ścieramy na grubych oczkach.
Do miękkiego masła dodajemy cukier miksujemy. Jak masło jest zmiksowane z cukrem dodajemy wszystkie jajka po jednym.
Staramy się by było gładkie.
Jak mam te składniki zmieszane dodajemy wszystkie buraki po łyżce.
Następnie mieszamy wszystkie składniki suche razem.
Następnie mieszamy wszystkie składniki suche razem i dodajemy do masy, mieszamy buraki.
Czekoladę kroimy na małe kawałki.
Blaszkę smarujemy masłem i wysypujemy bułką, można użyć papieru do pieczenia. Wkładamy masę do formy Czekoladę kroimy na małe kawałki i posypujemy ciasto z góry. Wstawiamy ciasto do piekarnika nastawionego na termoobieg 170-180 st C 50 minut.
I tak oto mamy finała bardzo smaczny. Smacznego.