Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE CIASTO bez pieczenia
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 238
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 537
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 238
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 537
Składniki
Przygotuj polewę czekoladową: Kakao wymieszać z cukrem, dodać ciepłe mleko. Gotuj, aż będzie gęsty. Przygotuj krem: Wymieszaj śmietanę z cukrem, dodaj zagęszczacz do śmietany, dodaj twarożek. Mieszaj, aż będzie gładkie. Ciasteczka wyłożyć na foremkę, posmarować kremem. Przykryj polewą czekoladową. Udekoruj boki płatkami kokosowymi. Udekoruj wierzch ciasta kawałkami czekolady.