Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, tanie i smakowite ciasto na poģawedki przy kawie.
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 62
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8925
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 132
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 34
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 284
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2919
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 62
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8925
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 132
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 34
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 284
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2919
Składniki
Jabłka obrać ze skórki i pokroić w cwiartki, ułożyć je w wysmarowanej masłem tortownicy. Całe jajka I cukier ubić do białości. Do ubitych jajek dodać budynie i proszek do pieczenia. Wszystko dokładnie wymieszać I wyłącznie na jabłka do tortownicy. Pięć około 35 minut w temperaturze 180°C. Można podawać z bitą śmietaną. Gotowe. SMACZNEGO!!!