Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie ciasto bez pieczenia lekko kwaskowe z chrupiącymi wiórkami kokosowymi w połączeniu ze słonymi krakersami smak jest niepowtarzalny.Polecam
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 9857
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 122
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 528
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 72
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 9857
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 122
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 528
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 72
Składniki
Masa budyniowa.Połowe mleka zagotuj z cukrem i cukrem waniliowym do pozostałego mleka dosyp obie mąki i dokładnie wymieszaj dolej do gotującego się mleka ugotuj budyń .Przykryj folią spożywczą i zostaw do ostygnięcia
Masło utrzyj dodaj zimny budyń na koniec dosyp wiórki kokosowe.I krem gotowy
Blaszkę o wymiarach 29x30 wyłóż folia aluminiową na dnie ułóż warstwę krakersów,na krakersy podaruj część drzemy ,krem podziel na 3 części .Na dżemie posmaruj pierwsza część kremu i tak samo postępuj do wyczerpania składników.Krakersy, dżem,krem.
Wiórki kokosowe upraż na suchej patelni na złoty kolor posyp wierzch Rafaello.Schladzaj w lodówce.Smacznego.