Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 29
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 124
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 108
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 106
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 29
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 124
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 108
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 106
Składniki
Żółtka utrzyj z cukrem, dodaj mąkę z proszkiem i startą czekoladę.
Połącz z pianą z białek.
Blaszkę natłuść i wyłóż pergaminem. Nałóż ciasto.
Piecz 13 min (180 st.). Wyłóż na arkusz pergaminu. Zwiń w roladę.
Kremówkę ubij, wsyp cukier puder i usztywniacz
Ciasto rozwiń, posmaruj kremem, posyp płatkami i owocami.
Zwiń roladę, schłodź.