Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Składniki
Mąki wymieszaj. Żółtka utrzyj z cukrem, dodaj mąki, kawę, wymieszaj. Białka ubij, wymieszaj z masą. Blachę wyłóż papierem do pieczenia, posmaruj masłem, wylej masę, piecz 15 minut w 180°C.
Ciasto zwiń w roladę, wystudź. Śmietanę ubij z cukrem waniliowym i śmietan-fixem, dodaj kawę. Ciasto rozwiń, wyłóż krem, zwiń, udekoruj.
CZAS: około 60 minutŹródło: Dobry Tydzień