Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie na upalne dni
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Biszkopt upiec na dużej blasze (z piekarnika) wyłożonej papierem do pieczenia.upieczony i jeszcze gorący zwinąć razem z papierem i zostawić do wystygnięcia
Śmietanę ubić dodać truskawki,cukier i rozpuszczoną w ma lej ilości wody żelatynę.wszystko jeszcze raz zmiksować i włożyć na chwilę do lodówki.Biszkopt rozwinąć usunąć papier i wyłożyć tężejącą masę - zwinąć