Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Rolada waniliowa"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 220
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 220
Składniki
Białka ubij z cukrem, dodaj żółtka, mąkę, proszek do pieczenia i budyń. Wymieszaj ciasto. Przelej je na blachę wyłożoną pergaminem. Piecz w temperaturze 200°C około 12 minut. Biszkopt przełóż na ściereczkę, ciasto zroluj.
Brzoskwinie osącz z syropu, kilka odłóż, resztę pokrój. Masło utrzyj z cukrem pudrem, dodaj serek i brzoskwinie. Roladę rozwiń, posmaruj częścią kremu, zwiń. Posmaruj kremem, udekoruj.Źródło: Dobry Tydzień