Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 21
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 206
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 182
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 21
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 206
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 182
Składniki
Margarynę posiekać z mąką,dodać śmietanę i wyrobić gładkie ciasto. Gdy będzie lepiło się do rąk to dosypać mąki.
Ciasto rozwałkować, pokroić w kwadraty i każdy kwadrat posmarować dżemem i zwinąć w rurkę.
Rurki ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia spojeniem do dołu. Piec do czasu zarumienienia się rurek. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.