Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 730
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 730
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Cukier i cukier waniliowy utrzec z żółtkami na białą masę, nastepnie wlać roztopione-ale ostudzone masło. Wcześniej rozpuśić w 1/2 szkl. mleka żelatynę, ostudzoną wlewać powoli do masy. Dodać do ubitej masy wszystkie serki, a na samym końcu ubitą na sztywno z łyżeczką cukru pianą z 3 białek.
Gdy masa delikatnie stężeje ułożyć na niej dowolne owoce i zalać ostudzoną galaretka, spożądzoną wg. przepisu na opakowaniu.Życzę smacznego :)