Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to sernik na Ciepło. Bardzo Pyszny
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 132
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 132
Składniki
Ciasto-Spód Wszystko razem ugnieść.Wyłożyć na blachę,małą kulkę zostawić i włożyć do lodówki.
Masa Serowa Tłuszcz+cukier utrzeć,dodawać po 1 jajku białko zostawić,dodawać serki,dodać ubite białko,na końcu dodać kartoflankę. Piec 1 godzinę w temperaturze 220-240 stopni CELCJUSZA