Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i swietne ciasto na swieta i nie tylko
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Składniki
CISTO : SZYSTKIE SKŁADNIKI POŁACZYC ZE SOBA WYROBIC RECZNIE CIASTO I WYLOZYC JE NA BLASZKE WYLORZONA PERGAMINEM DO PIECZENIA BADZ TŁUSZCZEM I BUŁKA TARTA
MASA SEROWA podobnie jak na ciasto wszystkie skladniki łaczymy ze soba miksujemy az bedzie jednolita konsystencja wlewamy to na ciasto wyłożone w blaszce piekarnik nastawiamy na 180 stopni i pieczemy 40 minut czasen i 50 minut trzeba poprostu czasem zagladac do piekarnika po upieczeniu mozna na sernik wylac polewe czekoladowa lub zrobic lukier naprawde polecam bo jest pyszne:)