Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9470
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 230
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 517
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9470
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 230
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 517
Składniki
► Twaróg i ubite mikserem z cukrem jajka, połączyć z resztą składników. ► Wyrobioną masę włożyć do margariną wysmarowanej tortownicy i piec 60 minut w 170C / Termoobieg /. ► Zostawić jeszcze przez 15 minut w wyłączonym piecu. / Schłodzić / i teraż delikatnie oddzielić nożem brzeg ciasta od blachy.