Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sernik brzoskwiniowy"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 282
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 282
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
Żółtka utrzyj z cukrem i łyżką wrzątku. Twaróg zmiksuj z masłem i kaszą manną.
Brzoskwinie umyj, pokrój na plasterki. Dwie zmiksuj, odciśnij sok. Gęsty przecier dodaj do masy serowej. Dołóż skórkę otartą z cytryny i ponownie zmiksuj.
Białka ubij i wymieszaj z masą serową.
Na wysmarowaną tłuszczem i obsypaną bułką tartą blachę wyłóż pokruszone herbatniki. Umieść na nich przygotowaną masę.
Wstaw ciasto do piekarnika i piecz godzinę (190°C). Udekoruj brzoskwiniami.
Czas: 100 min. 1 porcja = 160 kcal.Źródło: Kurier TV