Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sernik na Niedzielny deser.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 169
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 580
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1536
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 169
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 580
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1536
Składniki
Wykonanie: Twaróg dokładnie zmielić i miksować z żółtkami i cukrami. Następnie dodać aromat do smaku, wlać olej i wsypać budynie. Po chwili wlać mleko i na koniec połączyć delikatnie ze sztywno ubitą pianą z pięciu białek. Przelać do przygotowanej foremki i piec w temperaturze 180 stopni około 40 minut.