Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10390
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 255
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10390
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 255
Składniki
wykonanie :Wszystkie składniki na ciasto wyrobić, podzielić na dwie części, na spód blaszki wyłożyć większą część ciasta( starkować na tarce jarzynowej) i uformować rękoma placek ponakłówać widelcem, na ciasto wyłożyć masę serową (twaróg przecisnęłam przez praskę, wszystkie składniki na masę serową z opisu zmiksować). Na masę serową starkować mniejszą część ciasta. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni piec na drugiej półce od dołu przez godzinę (jeśli w ciągu tej godziny przed końcem z 20 minut będzie bardziej przypiekać, przykryć folią aluminiową). Można posypać cukrem pudrem lub polać polewą czekoladową.