Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik mleczno- kokosowy polecam do popłudniowej kawy.
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 104
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 60
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 39
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 72
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 104
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 60
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 39
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 72
Składniki
Ser: Masło ucieramy z cukrem i żółtkami. Z białek ubijamy pianę. Do masy żółtkowej dodajemy porcjami ser, likier, mleczko kokosowe, budynie w proszku, proszek do pieczenia i miksujemy. Na końcu wmieszajmy pianę. Ser wyłóżmy na blaszkę i posypmy posypką. Pieczemy w 170 stopniach godzinę. Studzimy. Masa czekoladowa: Masło ucieramy z rozpuszczonymi w kąpieli wodnej batonikami. Przełożenie ciasta: Herbatniki- powidło- masa- ser