Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na kolejny pyszny przepis
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Składniki
Składniki na ciasto dokładnie ze sobą łączymy, ugniatamy. 1/4 ciasta wkładamy do lodówki. Reszta ciasta wyklejamy spod naszej blachy
Następnie jajka z cukrem ubijamy na pianę. Dodajemy resztę składników I miksujemy do ich połączenia. Nasza masę wylewamy na przygotowany spod. Na masę wrzucamy wisnie- mogą być mrożone, u mnie z nalewki
Na wierzch urywamy mniejsze kawałki naszego ciasta które było w lodówce.
Sernik Pieczemy góra- dół w 180 stopniach. Około 50-60 min Blaszka 25/35cm