Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sernik na waflach"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Składniki
<strong>Przepis przysłała Aneta Gorowa ze Świebodzina</strong>
Śliwki pokrój na ćwiartki. Żelatynę namocz w 100 ml. Dodaj 400 ml gorącej wody, wymieszaj, ostudź. Twaróg i cukier puder zmiksuj. Wlej żelatynę, połącz.
Formę wyłóż wafelkami. Wlej tężejącą masę, schłodź. Galaretki przygotuj wg instrukcji. Śliwki, ułóż na cieście, polej tężejącymi galaretkami.Źródło: Chwila dla Ciebie