Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 184
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 103
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1814
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 62
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 184
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 103
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1814
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 62
Składniki
Sernik zmielić 2 razy, dodać cukier, spażone rodzynki. Galaretkę jasną rozpuścić w 1/2 l. wody i gdy zacznie lekko tężeć- wymieszać z serem. Biszkopty wyłożyć n okrągłą tortownicę, nasączyć je owocową herbatą lub sokiem. Na to wylać ser. Po zastugnięciu ułożyć owoce i zalać ciemną galaretą tężejącą. Smacznego !