Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sernik na zimno"
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 40
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 39
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 40
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 39
Składniki
Ciasteczka rozdrobnij, wymieszaj z roztopionym masłem, masę wyłóż na pergamin, schłodź. Twaróg zmiksuj z serem mascarpone, śmietanką, likierem i cukrem. Dodaj żelatynę, startą czekoladę, wymieszaj. Równomiernie rozprowadź na ciasteczkach.
Rabarbar pokrój, uduś z cukrem. Dodaj suchą galaretkę, wymieszaj, odstaw do schłodzenia. Tężejącą masą zalej sernik, udekoruj dowolnie, schłodź.Źródło: Dobry Tydzień