Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubimy wszelakie ciasta, najbardziej te z owocami. Ciasta i słodkości nie są naszą domeną, jednak czasami coś wyjdzie ;)
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 4
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 197
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 145
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 4
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 197
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 145
Składniki
W garnku z dodatkiem mleka, podgrzewamy ser oraz rodzynki. Zagotowujemy, zmniejszamy płomień dodając pokrojone w kostkę brzoskwinie, ksyliotol i agar. Dokładnie mieszamy. W blaszce układamy biszkopty, wylewamy schłodzoną masę serową, równamy. Chłodzimy. Na wierzch układamy owoce. Zalewamy galaretkami uprzednio schłodzonymi. Całość studzimy.