Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu polecam, naprawdę warto spróbować.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 14
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 84
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 98
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 14
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 84
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 98
Składniki
Ciasto: Z podanych składników szybko wyrobić ciasto kruche i upiec 3 placki.
Masa serowa: ser utrzeć z cukrem i jajkami. W garnku rozpuścić margarynę i do gorącej dodać ser, ciągle mieszając. Do gorącego dodać budyń w proszku i rodzynki ( prażyć na małym ogniu). Gdy masa zacznie odchodzić od garnka - zdjąć z ognia. Podzielić na trzy części i gorącą masą przekładać placki, na wierzchu ma być ser, na nim ułożyć pokrojone brzoskwinie i zalać tężejącą galaretką.