Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 81
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 81
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Pokrusz herbatniki na miazgę Na wysmarowana kwadratowa blachę margaryna , wysyp pokruszone herbatniki.
Do miski wrzuć twarożek śmietankowy , 8 żółtek , 2 budynie waniliowe , zina roztopiona margarynę i pół olejku pomarańczowego. Wymieszaj.Ubij Białka na sztywną pianę ,dodaj cukier i ubijaj dalej aż cukier si.ę rozpuści. Dodaj do masy serowej i dokładnie wymieszaj. Całość wyłóż na blachę. Piec w 180 stopniach cencjusza 1 godzinę.