Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne aż rozpływa się w ustach:)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 105
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 151
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 134
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 105
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 151
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 134
Składniki
Zagnieść ciasto,wyłożyć nim blachę.
Jajka ubić z cukrem,dodać twaróg,olej,sok z cytryny,cukier waniliowy,dobrze zmiksować,dodać mleko i budyń.
Otrzymaną masę wlać na przygotowane ciasto. Piec około 1godz5min. Przed końcem pieczenia ubić pianę z białek i 1 szklanki cukru. Wyjąć na chwilę sernik,wyłożyć na nim przygotowaną pianę z białek. Całość włożyć ponownie do piekarnika. Gdy piana zarumieni się,sernik jest gotowy. Smacznego!!