Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik podwójnie serowy z brzoskwiniami i kruszonką. Bardzo lubimy serniki to urozmaicam ich składniki. Ten wyszedł bardzo dobry.
Niezwykle zdrowy i dodający energii koktajl z młodymi burakami, jabłkiem i pi...
Odsłon: 14
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 190
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 2588
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 83
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 211
Niezwykle zdrowy i dodający energii koktajl z młodymi burakami, jabłkiem i pi...
Odsłon: 14
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 190
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 2588
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 83
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 211
Składniki
ciasto- Zmiksować jajka z cukrem, potem masłem i serem. Przesiać tam mąkę z proszkiem i ponownie zmiksować. 2/3 wyłożyć do blaszki 30x40 wyścielanej papierem do pieczenia i rozsmarować.Resztę schłodzić na kruszonkę.
masa-Brzoskwinie odsączyć i pokroić w kostkę. Jajka zmiksować z miodem potem serem. Następnie budynie wymieszać ze śmietanką i dodać do masy. Ponownie zmiksować ale nie za długo, żeby niepotrzebnie napowietrzać. Dodać brzoskwinie, wymieszać łopatką i wylać na surowe ciasto i rozsmarować.
kruszonka- Pozostawione ciasto poskubać jako kruszonkę na masę serową.
Piec ok.60-70 min. w 175 *C. Pod koniec pieczenia można przykryć papierem do pieczenia, jak mocno by brązowiało. Zimny sernik oprószyć cukrem pudrem. Kroić jak dobrze stężeje, najlepiej na drugi dzień.