Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Ser zmielić. Żółtka utrzeć z cukrem i dodać do nich ser, 2 łyżki mąki ziemniaczanej. Następnie ubić na pianę białka i sparzyć bakalie. Następnie do masy dodać ubitą pianę i bardzo delikatnie wymieszać, dodać bakalie obtoczone w mące. Ciasto wylać na posmarowaną masłem i wysypaną bułką tartą blachę. Piec 60 minut w średnio nagrzanym piekarniku.